Кубок відкриття волейбольного сезону 2017-2018 років

26 листопада 2017 року у спортивних залах Сарненського педагогічного коледжу Рівненського державного гуманітарного університету та ліцею «Лідер» відбулися ігри «Кубок відкриття волейбольного сезону 2017-2018 років».

         На урочистому відкритті були присутні заступник голови районної ради Микола Костецький, міський голова Світлана Усик, голова районної федерації волейболу Олександр Бурячинський та головний суддя змагань Петро Антончик.

         У вітальному слові Микола Костецький від себе особисто, від імені голови районної ради Руслана Серпенінова, депутатського корпусу та від імені голови райдержадміністрації Ярослава Яковчука привітав усіх учасників змагань з відкриттям нового сезону. Побажав усім  здоров’я, сили, наснаги, спортивного та олімпійського гарту, який би й надалі панував серед молоді Сарненщини. Участь у змаганнях взяли 7 команд.

         Ігри виявились видовищними, запальними та інтригуючими, з безліччю цікавих моментів. В першій підгрупі "А" команда «Фаворит» (м.Сарни) почергово здолала студентів з педколеджу і «Спартак» (с.  Люхча) по 2-0 та вийшла у фінал. За друге місце в групі студенти були сильнішими за  «Спартак» 2-0.

         В підгрупі "Б" ігри проходили за олімпійською системою. Спочатку міська команда «Олімп» обіграла "Магістраль", а "Маяк" (с.Зносичі) - "Случ" (с.Тинне) по 2-0. За вихід у фінал міські волейболісти виявилися сильнішими 2-0. Отож за кубок у фіналі зустрілися «Фаворит» та «Олімп». Перемогу здобула команда «Фаворит» (м.Сарни) з рахунком 2:0 (25-21, 25-17).

  • Переглядів: 868